Sahabat :)

Tuesday, October 18, 2011

Konvokesyen KIPSAS ke 10 ^_^

Alhamdulillah Syukur sangat2x kepada Pencipta, di harap ilmu yang di pelajari mendapat keberkatan darinya... :)

         Tahniah Kepada Semua Graduan Kipsas Yang telah berjaya menerima diploma yang di usahakan Selama 3 tahun di bumi kipsas apatah lgi kepada bekas pelajar yang merantau hanya untuk menuntut ilmu di kipsas expecialy pelajar daripada Sabah..sekalung tahniah dan kebangaan kepada korang semua terutamanya 4r my beloved Cousin like Kakak ana( NORLIAH BINTI HAJI BASARI) dan My sweet Brother(MOHD SOBRI BIN JUSOH ).. tpi Sahabat jgn lah kita study kerana ingin mendapatkan Diploma tu.. yang penting niat kita.. Study kerana Allah dan keluarga... Ilmu tanpa restu Allah dan keluarga tidak akan ke mna jga..kan3x..


kakak sepupu ana jga merupakan salah seorang pelajar yg grad pada Konvokesyen KIPSAS yg Ke 10.. apa pun tahniah kepada my beloved sister yang ana pgil sebagai UMIE.. alhamdulillah rezki umie baik.. selepas ni umie akan melanjutkan pelajaran nya ke MEDAN indonesia untuk mengambil degree.. pencapaian yg umie dapat amat membanggakan keluarga kami apatahlgi mendapat panggilan ke MEDAN.. untuk menyambung jihad dalam menuntut ilmu dunia dan akhirat, insyaAllah kerana Allah.. ::)  ana doakan semoga umie sentiasa sukses dalam ilmu duinia dan akhirat amin ya rabb...

NORLIAH BINTI HAJI BASARI


kak Nurul eliyana , umie , Akhi Haleem

with abg sobri, umie , makcik ana iaitu ibu kepada umie.. :)
:: alamak abg sobri maaf pic x perasan tido plak...hehe abg sobri x cukup tido erk??????

Umie Dan Kak Kamalia

umie dan Kak Zila

umie dan Kak Haslinda

umie dan Abg sobri

umie dan Akhi Haleem...ehem2x... :P




kak Kamalia dengan Family nya..




Serupa ka???? ada yg kta mcm sibling jga..hehehe :)











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget