Sahabat :)

Saturday, October 15, 2011

:: SeMeStEr 1 At KiPsAS ::

Admin Said : masa bgitu cepat berlalu.. pejam celik2 - Pejam Celik dah msuk 1th stgh (semester 3 ) ana menuntut ilmu di Bumi Kipsas... Masih teringat semasa Ana mula menjejak kan kaki di kipsas,.. bgitu terpegun melihat keindahan masjid kipsas yang bgitu cantik bgi ana..:) Banyak kenangan ana bersama rakan2x seperjuangan.. program2x yang di anjurkan bersama tambah mengeratkan ukhuwah kmi.. terutamanya Sahabat dri JABATAN DAKWAH... banyak kenangan yg tersimpul ana tidak akan lpakan.. WallaHualam.


<Semester 1>

>KeNaNgAn BeRsaMamu Dp 2 SeM 1<


:: Nazurahadilah Mazlan  ::

:: Dakwah Kumpulan 2 Semester 1:: Pada waktu ni group pertama yang ana jmpa semasa bermula detik perjuangan ana utk menuntut ilmu di kipsas dan dapat berjumpa dengan bermacam2x gelagat hamba Allah,dan satu saat yg pling gembira bgi ana dapat bertemu dgn seorang Sahabat yang begitu bermakna bgi ana (NAZURAHADILAH BINTI MAZLAN) yang ana tidak akn pernah Lpa,Bnyak budi zura yang ana x dpt balas.. sentiasa di sisi ana di kala ana berasa sedih dan gembira... betapa rindu untuk bertemu dengan zura, dye berhenti kolej masa kita org Sem 2 dgn sebab2x tertentu... Walaupun ana x perna lgi bertemu dgn zura, ana akan sentiasa berdoa agar sahabat ana yang seorang ni bahagia di dunia dan akhirat... aminYa Rabbal Alamin...


EnGLiSh WeEk SeM 1 (ANAKKU SAZALI)

Da'wah And Management Group 2



Happy .. happy..happy... bab masa ni kumpulan ana dapat menyandang semua hadiah 1st..acting no.1 best actor dgn best actress... mmg happy sgt time ni.. kerjasama yg baik dripada rakan2x dp2....

DP2 With Madam Shafinas Sharifuddin
Kem Jaya Diri  ^_^

:: masa kem ni banyak aktiviti2x lasak yang ana x pernah lakukn sblum ini... mmg bnyaklah pengalaman yang ana dapat dgn menyertai kem ni.. menambahkan Keyakinan,Semangat ana untuk menuntut ilmu di tempat org ni.. Azam ana pada ibu masih lgi segar di ingatan dan ana akan berusaha menjadikan impian ibu ana dgn melihat ana berjaya akan jdi kenyataan..InsyaAllah..

Bersama Rakan Kumpulan 4  ^-^




Semasa Mendengar Sesi Taklimat untuk Flying Fox....hihihi Gayat....:P

Masuk SeMeStEr 2

:: Ana pelik lah.. mybbe lumrah manusia kot.. masa cuti ana bgitu rindu dgn suasana kipsas.. tetapi apabila dekat jer masa utk msuk sem ana bgitu sedih tglkan keluarga,rumah dan kg ana di Sabah...ish3x..
Group Dakwah Kumpulan 2 Sem 2

Sem 2 nie group akan di bhagikan mengikut result Sem 1.. Group 1 kiranya semua org yang terer dgn bahasa arab dan faham dgn basic arab.. manakala Group ana plak yang bru mahu belajar basic arab.. ana x pernah lgi study arab sebelum ana msuk kipsas.. mmg wajarlah ana kna mula dri bawa... hihih x pa yang penting menimba ilmu....


KAMI :: kmi ni mcm kira sibling sda.. yg tdg biru berkot tu namanya NORALINA BULDAN @ enot.. yg pki bju purple tu SITI JALILAH MOHD AMIN @ kak tokkek, yg pki tdg pink ana, yg llaki berdiri di sebelah ana tu cousin ana merangkat anak saudara ana MASRAN BIN ABD ALI @ fiq , dan yg duduk berpist tu Oghang Penang Nmanya MUHD KHAIRI ISHAK @ oku..

Ana bersama Sahabat ana In-na dan kak Ct..


:: FaMiLy DaY Da'Wa & MaNaGeMeNt ::

Mengeratkan Ukhuwah Antara Pelajar Dakwah th 1,2,3 & Media Islam serta pensyarah jabatan dakwah..

hehehe main2x tepung..... :P

Pika....kak wawa...kakak...Inna...







1 comment:

  1. Assalamualaikum wrb...akak..saya akan masuk kuipsas bulan12 ni..bleh x akak bgtau adk pngalaman akak..akak bgtau la.kt adk..adk amik kos yh sama dngn akak..adk xde.basic arab akak...adk asal sabah..sama dngn akak syg ni.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget